Ανακαλύπτουμε και γνωρίζουμε νέους προορισμούς στην Ελλάδα.

Παραλίες, πόλεις, χωριά, νησιά…

Κρυμμένοι θησαυροί που περιμένουν να τους γνωρίσουμε!!!

Εξερευνώντας…

2810 253861
Ηράκλειο, Κρήτη
info@greecedestination.gr
Παραλία Τσαμαδού Σάμος

Τσαμαδού στη Σάμο

Ένα μαγικό τοπίο μέσα σε πυκνή βλάστηση

Η παραλία Τσαμαδού βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Σάμου, στον περιφερειακό δρόμο που ενώνει το Βαθύ με το Καρλόβασι, περίπου 12,5 χλμ δυτικά από το Βαθύ και πολύ κοντά στο γραφικό Κοκκάρι.

Πρόκειται για μια παραλία με λευκό βότσαλο, γαλαζοπράσινα και κρυστάλλινα νερά. Τα νερά της βαθαίνουν απότομα και είναι εκτεθειμένη σε βορειοανατολικούς ανέμους, αλλά επειδή βρίσκεται μέσα σε κόλπο περιορίζονται τα κύματα.

Θεωρείται μία από τις πιο ωραιότερες παραλίες του νησιού με βλάστηση που φτάνει ως την ακρογιαλιά και όμορφη θέα στο Κοκκάρι.

Είναι ένας υπέροχος κολπίσκος 400 μέτρων, από τις πιο δημοφιλείς οργανωμένες παραλίες της Σάμου, με θέα καταπληκτική, χωρισμένη σε δυο εισόδους. Η δεξιά είσοδος έχει μια σχεδόν κάθετη κατάβαση με τα πόδια, ανάμεσα από πεύκα που ακουμπούν σχεδόν στη θάλασσα και αποτελεί εδώ και χρόνια στέκι γυμνιστών, αλλά σήμερα συγκεντρώνονται πολύ λίγοι. Η αριστερή είσοδος είναι πιο εύκολη στη πρόσβαση, προσελκύει τις νεότερες ηλικίες, αλλά και οικογένειες με παιδιά.

Η παραλία διαθέτει ένα χώρο στάθμευσης, αλλά επειδή είναι αρκετά πολυσύχναστη θα δυσκολευτείτε να παρκάρετε εύκολα.

Είναι καλά οργανωμένη, διαθέτει ομπρέλες, ξαπλώστρες, καντίνα και ταβέρνες. Στην παραλία βρίσκεται ένα από τα καλύτερα μπαρ και μια ταβέρνα με υπέροχα ατμοσφαιρικά τραπέζια. Άλλες ταβέρνες με θέα την πανέμορφη αυτή παραλία βρίσκονται μεταξύ της Τσαμαδού και του δρόμου.

Διαμονή στη Σάμο: Βρες το ιδανικό κατάλυμα για αξέχαστες διακοπές!

Booking.com
Translate »
error: Content is protected !!
You don't have permission to register