Ανακαλύπτουμε και γνωρίζουμε νέους προορισμούς στην Ελλάδα.

Παραλίες, πόλεις, χωριά, νησιά…

Κρυμμένοι θησαυροί που περιμένουν να τους γνωρίσουμε!!!

Εξερευνώντας…

2810 253861
Ηράκλειο, Κρήτη
info@greecedestination.gr

Μήλος στις Κυκλάδες

Το νησί με τα δαντελωτά ακρογιάλια

Η Μήλος στις Κυκλάδες, όπου ανακαλύφθηκε η περίφημη Αφροδίτη της Μήλου, φαντάζει εξωτικό χάρη στα πράσινα νερά, τους πολύχρωμους ή κατάλευκους βράχους και τις ιστορίες για πειρατές.

Η Μήλος είναι φημισμένη για τα δαντελωτά της ακρογιάλια. Με πάνω από 75 μικρές και μεγάλες παραλίες, με κρυστάλλινα και καταγάλανα νερά, πολύχρωμα σμιλεμένα βράχια και λευκόχρυσες αμμουδιές, είναι σίγουρο ότι θα σας ενθουσιάσει.

Η Μήλος είναι το 5ο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και βρίσκεται στη νοτιοδυτική τους άκρη και θα συναρπάσει τον επισκέπτη τόσο για τη ρομαντική ατμόσφαιρα που αποπνέει, όσο και για την εναλλαγή των τοπίων της.

Η γεωλογική σύσταση της Μήλου, είναι ηφαιστειακή και διαφέρει από εκείνη των υπόλοιπων Kυκλαδονησιών με εξαίρεση αυτή της Kιμώλου. Δεν έχει δάση, ούτε πλούσια βλάστηση, τρεχούμενα νερά και ποτάμια, έχει όμως πολλές και όμορφες παραλίες, με αμμουδιές και καταγάλανα νερά, με τα μοναδικά λευκά, κόκκινα, κίτρινα ή μαύρα βράχια τα οποία δε συναντά κανείς πουθενά αλλού στον υπόλοιπο ελλαδικό χώρο.

Είναι το πιο εξωτικό νησί του Αιγαίου και το πιο εντυπωσιακό των Κυκλάδων με τα ηφαιστειογενή πετρώματα να βάφουν τα βράχια στις παραλίες κόκκινα, ροζ και πορτοκαλί, με το Σαρακήνικο και το Κλέφτικο, τους λευκούς βράχους, τα πράσινα νερά και τις σπηλιές να αφηγούνται ιστορίες για πειρατές. Οι κατακόμβες, οι «τροπικές» παραλίες, το πολύχρωμο Κλίμα, ο Εμπουριός και τα Μανδράκια με τα υπόσκαφα κτίσματα για τις βάρκες και το ηλιοβασίλεμα στην Πλάκα κάνουν τη Μήλο έναν μοναδικό προορισμό διακοπών.

Στη γη της βρέθηκε και το άγαλμα της θεότητας του έρωτα και ακριβώς όπως η θεά Αφροδίτη, έτσι και το νησί της Μήλου χαρακτηρίζεται από ερωτισμό και απαράμιλλη ομορφιά. Ειδυλλιακά τοπία, αμέτρητες ονειρεμένες παραλίες και γραφικοί οικισμοί συνθέτουν ένα εντυπωσιακό τοπίο που δεν πρέπει να χάσει κανένας.

Βρες το ιδανικό κατάλυμα για τις διακοπές σου

Booking.com
error: Content is protected !!
You don't have permission to register