Ανακαλύπτουμε και γνωρίζουμε νέους προορισμούς στην Ελλάδα.

Παραλίες, πόλεις, χωριά, νησιά…

Κρυμμένοι θησαυροί που περιμένουν να τους γνωρίσουμε!!!

Εξερευνώντας…

2810 253861
Ηράκλειο, Κρήτη
info@greecedestination.gr
Μηλιά Σκόπελος

Μηλιά στη Σκόπελο

Εξωτική με διάφανα, γαλαζοπράσινα νερά

Η παραλία Μηλιά βρίσκεται στο νησί της Σκοπέλου, στο νοτιανατολικό τμήμα του νησιού, σε απόσταση περίπου 14 χιλιομέτρων από τη Χώρα και μόλις ένα χιλιόμετρο από τον οικισμό Πάνορμο. Η πρόσβαση στην παραλία είναι πολύ εύκολη, ενώ υπάρχει και άνετο πάρκινγκ δίπλα από την παραλία.

Η Μηλιά είναι η μεγαλύτερη παραλία, από τις πιο δημοφιλείς και ομορφότερες παραλίες της Σκοπέλου. Περιτριγυρίζεται από πεύκα που φτάνουν ακριβώς μέχρι την παραλία και χαρακτηριστικά βραχάκια, τα οποία σε συνδυασμό με τα κρυσταλλένια καταγάλανα νερά δημιουργούν ένα μοναδικό τοπίο.

Ένας βράχος χωρίζει την ακτή σε δύο τμήματα. Αριστερά η αμμουδιά είναι βοτσαλωτή με μικρό μεγέθους βότσαλο και άμμο μέσα στη θάλασσα. Προσελκύει τους περισσότερους επισκέπτες, γιατί είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες, ναυαγοσώστη και δυνατότητες για θαλάσσια παιχνίδια. Υπάρχει επίσης beach bar αλλά και ταβέρνα. Δεξιά είναι πιο ήσυχα και πιο απομονωμένα, αλλά η είσοδος στο νερό έχει μια γλιστερή πλάκα που χρειάζεται προσοχή.

Αξίζει να μείνετε στην παραλία μέχρι τη δύση του ήλιου, για να απολαύσετε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα με φόντο το καταπράσινο νησάκι της Δασιάς.

Απέναντι από τη Μηλιά βρίσκεται το μικρό καταπράσινο ακατοίκητο νησάκι της Δασιάς, το οποίο είναι εύκολα προσβάσιμο με βάρκα. Ο μύθος λέει ότι ένας μεγάλος θησαυρός βρίσκεται θαμμένος εκεί σε μια βαθιά σπηλιά. Εάν κάποιος θελήσει να τον αποκτήσει θα πρέπει να θυσιάσει κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο.

Διαμονή στη Σκόπελο: Βρες το ιδανικό κατάλυμα για αξέχαστες διακοπές!

Booking.com
Translate »
error: Content is protected !!
You don't have permission to register