Ανακαλύπτουμε και γνωρίζουμε νέους προορισμούς στην Ελλάδα.

Παραλίες, πόλεις, χωριά, νησιά…

Κρυμμένοι θησαυροί που περιμένουν να τους γνωρίσουμε!!!

Εξερευνώντας…

2810 253861
Ηράκλειο, Κρήτη
info@greecedestination.gr

LUXURY STONE APARTMENTS

Τα Luxury Stone Apartments βρίσκονται σε μια υπερυψωμένη τοποθεσία στην πλευρά της Αγίας Ευφημίας στην Κεφαλλονιά, που βρίσκεται πάνω σε λόφο, με θέα το γραφικό χωρίο, το λιμάνι στο Ιόνιο πέλαγος και το νησί της Ιθάκης στο βάθος. Τα διαμερίσματα είναι 3 λεπτά με τα πόδια από την παραλία (κατηφορίζοντας την κάπως απότομη πλαγιά) και 5 λεπτά περπάτημα από το κέντρο της Αγίας Ευφημίας. Η Αγία Ευφημία βρίσκεται στο κέντρο του νησιού για αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να εξερευνήσουν όλο το νησί.

Τα διαμερίσματα είναι επιπλωμένα, πλήρως εξοπλισμένα με συσκευές και προσφέρονται υπηρεσίες καθαριότητας ώστε να έχετε μια ευχάριστη διαμονή σε αυτά. Το οίκημα αποτελείται από 4 ξεχωριστά διαμερίσματα σε 3 διαφορετικά επίπεδα. Στο ισόγειο βρίσκεται ένα όμορφο δυάρι που μπορούν να κοιμηθούν μέχρι 3 άτομα. και στους επάνω ορόφους 3 τριάρια που το καθένα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα.

Όλα τα διαμερίσματα έχουν δομηθεί με φυσικά υλικά από πέτρα και ξύλο, χειροποίητα από τον ιδιοκτήτη με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και επιπλωμένα με προσοχή και στιλ συνδυάζοντας την άνεση και την πολυτέλεια και προφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει ιδιωτικό αίθριο με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, το διαμέρισμα Οδυσσέας βρίσκεται στο πάνω επίπεδο, είναι λίγο πιο ευρύχωρο και διαθέτει μεγαλύτερη ιδιωτική βεράντα με ξαπλώστρες.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να κάνουν χρήση του πανέμορφου εξωτερικού χώρου όπου μπορούν να χαλαρώσουν, να δοκιμάσουν μπάρμπεκιου και να απολαύσουν τη θέα και την ατμόσφαιρα αυτής της υπέροχης, ήσυχης τοποθεσίας.

Διαμερίσματα

Λαέρτης

Στο ισόγειο, το διαμέρισμα Λαέρτης,  ένα όμορφο δυάρι που μποροεί να φιλοξενήσει μέχρι 3 άτομα.

Τηλέμαχος

Στον πρώτο όροφο βρίσκεται το διαμέρισμα Τηλέμαχος ένα δυάρι που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα.

Οδυσσέας 

Το διαμέρισμα Οδυσσέας βρίσκεται στο πάνω επίπεδο, είναι λίγο πιο ευρύχωρο και διαθέτει μεγαλύτερη ιδιωτική βεράντα με ξαπλώστρες.

Πηνελόπη 

Επίσης στον ίδιο όροφο βρίσκεται η Πηνελόπη ένα δυάρι που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Αγία Ευφημία, Κεφαλλονιά, Επτάνησα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944 317143

Website: www. luxurystoneapartments.com

Email: info@luxurystoneapartments.com

Facebook: Luxury Stone Apartments

Instagram: luxury.stone.apartments

You don't have permission to register