Ανακαλύπτουμε και γνωρίζουμε νέους προορισμούς στην Ελλάδα.

Παραλίες, πόλεις, χωριά, νησιά…

Κρυμμένοι θησαυροί που περιμένουν να τους γνωρίσουμε!!!

Εξερευνώντας…

2810 253861
Ηράκλειο, Κρήτη
info@greecedestination.gr

HELIOTOPOS

Το κατάλυμα HELIOTOPOS παρέχει ένα γαλήνιο σκηνικό υπαίθριου κήπου για τις διακοπές σας στην Σκάλα Ερεσού Λέσβου. Από τη στιγμή που θα περάσετε την πύλη του κήπου θα μείνετε έκπληκτοι από την μεγάλη βλάστηση μέσα στην οποία θα βρεθείτε. Αφθονία από πολύχρωμα λουλούδια και γρασίδι. Οι φοίνικες, τα πεύκα και η Μιμόζα τονίζουν την δομή και το έδαφος και παρέχουν σκιά στα κτίρια και παράλληλα δημιουργούν σκιερά, άνετα «νησάκια» στο γρασίδι. Ακόμη, υπάρχει αρκετός χώρος για να παίξετε ένα φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου ή ακόμη και για ρίψη ενός Φρίσμπι (Frisbcc).

Ένας περίπατος στο κτήμα, μαζεύοντας φρούτα κατευθείαν από τα δέντρα, όλες τις εποχές, θα σας κάνει να κατανοήσετε το σχόλιο πολλών επισκεπτών / φιλοξενουμένων μας ότι αισθάνονται πως έχουν προσγειωθεί στον κήπο της Εδέμ.

Ο HELIOTOPOS είναι μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από τη Σκάλα Ερεσού Λέσβου με τις αμέτρητες ταβέρνες της, τα μαγαζιά και την αμμώδης παραλία. Καθ’ οδόν θα περάσετε πάνω από τη γνωστή λίμνη με τις χελώνες και επίσης θα δείτε την καινούρια παιδική χαρά του χωριού. Με μόλις επτά λεπτά περιπάτου νότια του καταλύματος, θα βρεθείτε σε μία από τις ωραιότερες παραλίες του Αιγαίου, με εύκολη πρόσβαση στη γνωστή καντίνα Moon (Φεγγάρι).

Το απόγευμά σας μπορείτε να το περάσετε ήσυχα στο κτήμα ψήνοντας, θαυμάζοντας τον έναστρο ουρανό και συμμετέχοντας σε μία συνομιλία με τους άλλους φιλοξενουμένους. Από την άλλη ίσως να προτιμούσατε να το περάσετε στη Σκάλα Ερεσού Λέσβου απολαμβάνοντας τη βραδινή ζωή στις εξέδρες κατά μήκος της παραλίας. Εκεί συχνά θα βρείτε ζωντανή μουσική, karaoke ή μπαράκια για τη διασκέδασή σας.

Διαμερίσματα

Τα διαμερίσματα αποτελούνται από δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και κουζίνα. Είναι κατάλληλα για ως και πέντε άτομα. Το ένα υπνοδωμάτιο έχει ένα διπλό κρεβάτι ενώ το δεύτερο έχει δύο μόνα με ένα συρόμενο από κάτω. Το κάθε υπνοδωμάτιο έχει την δική του πόρτα όπως και την δική του μπαλκονόπορτα. Η κουζίνα και το μπάνιο είναι και τα δύο προσιτά χωρίς να χρειαστεί να διασχίσετε το άλλο υπνοδωμάτιο. Στο εσωτερικό των δωματίων κυριαρχεί η Ελληνική διακόσμηση – τα πατώματα είναι ντυμένα με πλακάκια, απλά και καθαρά – και επίσης διακριτικά διακοσμημένα. Οι σύγχρονες μπαλκονόπορτες ενώνουν το υπνοδωμάτιο σας με το μπαλκόνι. Όλες οι μπαλκονόπορτες είναι εξοπλισμένες με σήτες και παντζούρια. Οι κουζίνες είναι πλήρως εξοπλισμένες με κουζίνα μαγειρέματος, ψυγείο, νεροχύτη, πιάτα και όλων τον υπόλοιπο αναμενόμενο εξοπλισμό. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο με ντουζιέρα.

Studios

Τα studios είναι μονόχωρα δωμάτια με διπλό κρεβάτι και κουζίνα στον ίδιο χώρο. Είναι κατάλληλα για ένα έως δύο άτομα. Στο εσωτερικό των δωματίων κυριαρχεί η Ελληνική διακόσμηση – τα πατώματα είναι ντυμένα με πλακάκια, απλά και καθαρά – και επίσης διακριτικά διακοσμημένα. Οι σύγχρονες μπαλκονόπορτες ενώνουν το υπνοδωμάτιο σας με το μπαλκόνι. Όλες οι μπαλκονόπορτες είναι εξοπλισμένες με σήτες και παντζούρια. Οι κουζίνες είναι πλήρως εξοπλισμένες με κουζίνα μαγειρέματος, ψυγείο, νεροχύτη, πιάτα και όλων τον υπόλοιπο αναμενόμενο εξοπλισμό. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο με ντουζιέρα.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Σκάλα Ερεσού, Λέσβος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948 510527

Website: www.heliotoposeressos.gr

Email: heliotoposlesvos@gmail.com

Facebook: Heliotopos Eressos

Instagram: heliotoposeressos

error: Content is protected !!
You don't have permission to register