Ανακαλύπτουμε και γνωρίζουμε νέους προορισμούς στην Ελλάδα.

Παραλίες, πόλεις, χωριά, νησιά…

Κρυμμένοι θησαυροί που περιμένουν να τους γνωρίσουμε!!!

Εξερευνώντας…

2810 253861
Ηράκλειο, Κρήτη
info@greecedestination.gr

Παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας

Αγιά Μαρίνα

Η Αγιά Μαρίνα είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό κοντά στη Στυλίδα του νομού Φθιώτιδας. Η παραλία είναι αμμουδερή και οργανωμένη. Στη γύρω περιοχή θα βρείτε καταλύματα και ταβέρνες για φαγητό.

Άγιος Γεώργιος

Ο Άγιος Γεώργιος είναι ένας γραφικός κόλπος με άμμο και πεντακάθαρα νερά. Διαθέτει αρκετά καλή οργάνωση και στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν καταλύματα και ταβέρνες.

Άγιος Σεραφείμ

Η παραλία του Αγίου Σεραφείμ βρίσκεται ανάμεσα στο Μαλιακό και Βόρειο Ευβοϊκό Κόλπο, διαθέτει πολύ καλή οργάνωση, είναι αμμουδερή και πολυσύχναστη. Υπάρχουν καταλύματα και ψαροταβέρνες.

Αρκίτσα

Η παραθαλάσσια Αρκίτσα, είναι μια κωμόπολη της Φθιώτιδας, γραφική και πανέμορφη. Κατά μήκος της ακτής, θα βρείτε όμορφες παραλίες με καθαρά νερά, ήσυχο περιβάλλον και πράσινο. Διαθέτει αρκετά καταλύματα και ξενοδοχεία και είναι πλήρως οργανωμένη τουριστικά για να παρέχει ανέσεις και πολλές επιλογές διασκέδασης.

Ασπρονέρι

Το Ασπρονέρι είναι από τις καλύτερες και πιο καθαρές παραλίες του Μαλιακού κόλπου. Βρίσκεται μόλις 3 χιλιόμετρα έξω από τα Καμένα Βούρλα και σφύζει από ζωή κάθε μέρα καθώς πλήθος κόσμου συρρέει από όλη τη Φθιώτιδα για να απολαύσει τα καθαρά και δροσερά νερά του. Η παραλία και ο βυθός καλύπτονται από μικρά βότσαλα και είναι οργανωμένη στο μεγαλύτερο μέρος της. Μεγάλη προσοχή βέβαια θέλει η περιοχή του Φάρου καθώς δεν ενδείκνυται για κολύμπι λόγω των ισχυρών ρευμάτων.

Αχλάδι

Η παραλία Αχλάδι είναι μια πολύ μεγάλη παραλία με ρηχά νερά και άμμο. Τριγύρω υπάρχουν φοίνικες που κάνουν το περιβάλλον μαγευτικό.

Γλύφα

Η παραλία της Γλύφας βρίσκεται στα ανατολικά παράλια του νομού Φθιώτιδας, έχει πεντακάθαρα νερά και καλή οργάνωση.

Καμένα Βούρλα

Η κεντρική παραλία των Καμένων Βούρλων είναι μπροστά από την εκκλησιά με μικρό βότσαλο και ειδική εγκατάσταση ΑΜΕΑ. Ιδανική γι’ αυτούς που θέλουν να είναι κοντά σ’ όλα τα παραλιακά καταστήματα.

Λεκούνα

Η παραλία Λεκούνα βρίσκεται στο Θεολόγο και είναι μια μεγάλη αμμώδης παραλία με πάρα πολύ καλή οργάνωση. Στην περιοχή υπάρχουν καταλύματα για διαμονή και ταβέρνες.

Μαρίνα

Η παραλία Μαρίνα είναι μια από τις πιο καθαρές των Καμένων Βούρλων και βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από το κέντρο της λουτρόπολης. Η παραλία είναι πλήρως οργανωμένη και λειτουργούν διάφορα θαλάσσια παιχνίδια και σπορ.

Μουράγιο

Στη νότια πλευρά των Καμένων Βούρλων βρίσκεται η παραλία Μουράγιο με εξαιρετική αμμουδιά και διαυγή νερά. Δεν είναι οργανωμένη αλλά προσφέρεται για όσους θέλουν ένα πιο ήσυχο περιβάλλον για να κολυμπήσουν και να κάνουν ηλιοθεραπεία.

Φλοίσβος

Η παραλία Φλοίσβος στα Καμένα Βούρλα βρίσκεται κοντά στην έξοδο της πόλης προς Λαμία και είναι αμμώδης, ρηχή και έχει πολύ καλή οργάνωση.

Διαμονή στο νομό Φθιώτιδας: Βρες το ιδανικό κατάλυμα για αξέχαστες διακοπές!

Booking.com
Translate »
error: Content is protected !!
You don't have permission to register