Ανακαλύπτουμε και γνωρίζουμε νέους προορισμούς στην Ελλάδα.

Παραλίες, πόλεις, χωριά, νησιά…

Κρυμμένοι θησαυροί που περιμένουν να τους γνωρίσουμε!!!

Εξερευνώντας…

2810 253861
Ηράκλειο, Κρήτη
info@greecedestination.gr

Παραλίες στο Νομό Ροδόπης

Αρωγή

Κοντά στο χωριό Αρωγή, στο νοτιοδυτικό τμήμα του νομού Ροδόπης, βρίσκεται η ομώνυμη παραλία. Στην πραγματικότητα πρόκειται για τη φυσική συνέχεια της παραλίας Φανάρι. Είναι στρωμένη με υπέροχη αμμουδιά, έχει καταγάλανα νερά, είναι πολυσύχναστη και άρτια οργανωμένη.

Ίμερος

Η παραλία Ίμερος βρίσκεται στο ομώνυμο χωριού του νομού με έκταση περίπου δύο χιλιομέτρων. Διαθέτει άμμο και ρηχά, πεντακάθαρα νερά και πολύ καλή οργάνωση. Στα όρια της παραλίας βρίσκεται ένα μικρό δάσος που προσφέρει φυσική σκιά.

Καγκέλες

Κοντά στη Μαρώνεια, στο νοτιοανατολιμό μέρος του νομού βρίσκεται η παραλία Καγκέλες. Έχει χοντρό βότσαλο, καταγάλανα νερά και άρτια οργάνωση.

Κρυονέρι – Αλκυόνα

Ανάμεσα στα χωριά Κρυονέρι και Αλκυόνα βρίσκεται η παραλία Κρυονερίου-Αλκυόνας που στην πραγματικότητα πρόκειται για μια μεγάλη παραλία χωρισμένη σε δύο τμήματα το καθένα από τα οποία είναι μπροστά από κάθε οικισμό. Έχουν άμμο, πεντακάθαρα νερά και είναι πλήρως οργανωμένες.

Μαρμαρίτσα

Η παραλία Μαρμαρίτσα βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο του νομού, κρυμμένη μέσα στα βράχια σε ένα τοπίο εντυπωσιακής ομορφιάς. Έχει ψιλό βότσαλο, πεντακάθαρα νερά και εντυπωσιακό βυθό. Δεν είναι οργανωμένη και γι’ αυτό την προτιμούν αυτοί που θέλουν απομόνωση και ηρεμία.

Μέση

Κοντά στο χωριό Μέση, στο νοτιοδυτικό τμήμα του νομού, βρίσκεται η ομώνυμη παραλία. Η Μέση είναι στρωμένη με άμμο και διαθέτει πεντακάθαρα νερά και πολύ καλή οργάνωση.

Μολυβωτή

Κοντά στην αρχαία Στρύμνη, βρίσκεται η παραλία Μολυβωτή. Είναι μια ήσυχη παραλία με άμμο και πεντακάθαρα νερά αλλά με υποτυπώδη οργάνωση.

Πετρωτά

Η παραλία Πετρωτά βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο του νομού, κοντά στα σύνορα με το νομό Έβρου. Είναι στρωμένη με άμμο και βότσαλα, πεντακάθαρα νερά και αρκετά καλή οργάνωση. Τριγύρω υπάρχουν μικροί κολπίσκοι που προσφέρουν περισσότερη ησυχία και απομόνωση.

Πλατανίτης

Η παραλία Πλατανίτης βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του νομού, κοντά στη Μαρώνεια. Έχει άμμο και βότσαλα, καταγάλανα νερά και πολύ καλή οργάνωση.

Προφήτης Ηλίας

Στον παραθαλάσσιο οικισμό Προφήτης Ηλίας βρίσκεται η ομώνυμη παραλία. Η αμμουδιά της είναι στρωμένη με άμμο και βότσαλα και διαθέτει υπέροχα καταγάλανα νερά. Είναι αρκετά καλά οργανωμένη. Στην παραλία βρίσκεται και το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, από όπου και έχει πάρει το όνομά της η περιοχή.

Σύναξη

Η παραλία Σύναξη βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο του νομού και η πρόσβαση γίνεται μέσω χωματόδρομου. Πρόκειται για μια ήρεμη παραλία μέσα σε πανέμορφο τοπίο που την επιλέγουν όσοι θέλουν ηρεμία και απομόνωση.

Φανάρι

Στο χωριό Φανάρι, στο νοτιοδυτικό τμήμα του νομού βρίσκεται η ομώνυμη παραλία. Πρόκειται για μια παραλία η οποία αποτελείται από δύο τμήματα εκ των οποίων το ένα βρίσκεται μπροστά από τον οικισμό και το δεύτερο μπροστά από το κάμπινγκ. Όλη η παραλία έχει ψιλή άμμο, ρηχά και πεντακάθαρα νερά και διαθέτει άρτια οργάνωση.

Διαμονή στο νομό Ροδόπης: Βρες το ιδανικό κατάλυμα για αξέχαστες διακοπές!

Booking.com
Translate »
error: Content is protected !!
You don't have permission to register