Ανακαλύπτουμε και γνωρίζουμε νέους προορισμούς στην Ελλάδα.

Παραλίες, πόλεις, χωριά, νησιά…

Κρυμμένοι θησαυροί που περιμένουν να τους γνωρίσουμε!!!

Εξερευνώντας…

2810 253861
Ηράκλειο, Κρήτη
info@greecedestination.gr

Παραλίες στο Νομό Θεσπρωτίας

Αγία Παρασκευή

Η παραλία Αγία Παρασκευή βρίσκεται στην Πέρδικα και είναι μία πανέμορφη παραλία με βότσαλο και χαλίκι περιτριγυρισμένη από ένα καταπράσινο τοπίο με θέα ένα μικρό νησάκι που μπορείς να το πλησιάσεις κολυμπώντας. Η παραλία διαθέτει άρτια οργάνωση.

Αγκάλη

Η παραλία Αγκάλη βρίσκεται στην Πέρδικα και είναι στρωμένη με χοντρό βότσαλο και έχει πεντακάθαρα τιρκουάζ νερά, χωρίς οργάνωση. Η πρόσβαση γίνεται μέσω ενός μονοπατιού και είναι ιδανική για όσους θέλουν απομόνωση.

Αρίλλα

Η παραλία Αρίλλα στην Πέρδικα Θεσπρωτίας είναι μία απάνεμη, πολύ καλά οργανωμένη παραλία, με ψιλή άμμο και πεντακάθαρα ρηχά νερά. Το τοπίο που την περιβάλλει είναι μοναδικής ομορφιάς.

Γαλλικός Μώλος

Η παραλία Γαλλικός Μώλος βρίσκεται στα Σύβοτα κι είναι στρωμένη με χοντρό αλλά και ψιλό βότσαλο. Είναι αρκετά καλά οργανωμένη με κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά και καταπληκτική θέα στα νησάκια των Συβότων.

Γάτα

Η παραλία Γάτα είναι μια μικρή παραλία που περιβάλλεται από πολύ πράσινο αλλά και απότομους βράχους και την καθιστούν ως μια από τις πιο γραφικές της περιοχής με νερά καταγάλανα, ακτή από χοντρό βότσαλο και αρκετά καλή οργάνωση.

Δρέπανο

Η παραλία Δρέπανο είναι μια πολύ μεγάλη, αμμώδη και ρηχή παραλία με καθαρά νερά που το μήκος της ξεπερνά τα τέσσερα χιλιόμετρα και σε αρκετά σημεία της είναι πολύ καλά οργανωμένη.

Ζάβια

Λίγο πριν τα Σύβοτα βρίσκεται μία πανέμορφη μικρή παραλία, η Ζάβια η οποία χωρίζεται σε δύο μικρότερες εκ των οποίων η μία είναι άρτια οργανωμένη. Και οι δύο παραλίες έχουν κρυστάλλινα νερά και περιβάλλονται από καταπράσινο τοπίο.

Ζέρη

Η παραλία Ζέρη στα Σύβοτα είναι μια γραφική παραλία σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με άμμο, ρηχά νερά και πάρα πολύ καλή οργάνωση.

Καλάμι

Η παραλία Καλάμι είναι μια μικρή και ήσυχη, παραλία με πάρα πολύ πράσινο. Η παραλία αποτελείται από λεπτό βότσαλο, έχει δροσερά νερά και πάρα πολύ καλή οργάνωση.

Καμίνι

Η παραλία Καμίνι βρίσκεται στην Πέρδικα Θεσπρωτίας και είναι μια μικρή, πεντακάθαρη, αλλά πετρώδης παραλία με κρύα νερά από τις πηγές γλυκού νερού που εκβάλλονται στα νερά της. Η μαγευτική θέα της μέσα σε καταπράσινο και ταυτόχρονα βραχώδες τοπίο, με το καταγάλανο Ιόνιο και το μικρό νησάκι απέναντί της, της προσδίδουν μια ιδιαίτερη ομορφιά.

Καραβοστάσι

Η παραλία Καραβοστάσι στην Πέρδικα είναι μια ιδιαίτερα μεγάλη οργανωμένη παραλία, με λευκή άμμο και καταγάλανα δροσερά νερά, που βαθαίνουν όμως απότομα.

Κατσονήσι

Η παραλία Κατσονήσι βρίσκεται στην Πέρδικα και η πρόσβαση γίνεται μόνο δια θαλάσσης. Γαλαζοπράσινα νερά και άγριο τοπίο δημιουργούν ένα μαγευτικό περιβάλλον.

Κόκκινος Βράχος

Η παραλία Κόκκινος Βράχος είναι μία πολύ όμορφη παραλία που αποτελείται από δύο μικρούς κολπίσκους. Το όνομά της το πήρε από τα κόκκινα πετρώματα που περιβάλλουν την παραλία. Διαθέτει άρτια οργάνωση.

Μέγα Άμμος

Η παραλία Μέγα Άμμος βρίσκεται στα Σύβοτα και είναι μια πανέμορφη παραλία με ψιλό βότσαλο και γαλαζοπράσινα δροσερά νερά. Είναι γραφική, οργανωμένη και πολυσύχναστη.

Μέγα Ντράφι

Η παραλία Μέγα Ντράφι βρίσκεται στην Πέρδικα και είναι ιδιαίτερα γραφική. Είναι χωρισμένη σε τρεις μικρές παραλίες όλες αμμουδερές με καταγάλανα και δροσερά νερά. Η πρώτη παραλία είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω ενός χωματόδρομου που φτάνει μέχρι την αμμουδιά και είναι οργανωμένη. Η δεύτερη παραλία είναι προσβάσιμη είτε μέσω ενός μονοπατιού είτε κολυμπώντας από την πρώτη παραλία ενώ η  τρίτη παραλία είναι προσβάσιμη μόνο δια θαλάσσης.

Μικρή Άμμος

Η παραλία Μικρή Άμμος βρίσκεται στα Σύβοτα και είναι μια μικρή, γραφική παραλία με άρτια οργάνωση. Έχει ψιλό και χοντρό βότσαλο με κρυστάλλινα νερά.

Μπέλλα Βράκα

Η παραλία Μπέλα Βράκα έχει αρκετές ιδιαιτερότητες που δικαίως της δίνουν το τίτλο της πιο ξεχωριστής παραλίας στη Θεσπρωτία. Αυτή η εξωτική παραλία ενώνει τα Σύβοτα με το νησάκι Μουρτεμένο με μια στενή λωρίδα γης, κάτι πραγματικά εντυπωσιακό μιας και για να την επισκεφτεί κάποιος θα χρειαστεί απλά να περπατήσει μέσα στη θάλασσα. Το ροζ χρώμα που έχει η αμμουδιά της είναι κάτι που προκαλεί θαυμασμό και την κάνει ιδιαίτερη. Αυτό οφείλεται στο πλούσιο κοκκινόχωμα της περιοχής που αναμιγνύεται με τη λευκή άμμο της παραλίας και δημιουργούν αυτό το πραγματικά ξεχωριστό φαινόμενο κάνοντας την παραλία να μοιάζει με επίγειο παράδεισο.

Πισίνα

Η παραλία Πισίνα βρίσκεται απέναντι από τα Σύβοτα, στο μικρό νησάκι του Μούρτου. Τα νερά της έχουν χρώμα τιρκουάζ και είναι διάφανα και δημιουργούν την αίσθηση της πισίνας.

Πλαταριάς

Η παραλία Πλαταριάς βρίσκεται στον ομώνυμο πανέμορφο οικισμό. Είναι μια αρκετά μεγάλη παραλία που το μήκος της φτάνει περίπου το ενάμιση χιλιόμετρο, αμμώδης με ρηχά και πεντακάθαρα νερά. Είναι πολύ καλά οργανωμένη και πολυσύχναστη.

Διαμονή στο νομό Θεσπρωτίας: Βρες το ιδανικό κατάλυμα για αξέχαστες διακοπές!

Booking.com
Translate »
error: Content is protected !!
You don't have permission to register