Ανακαλύπτουμε και γνωρίζουμε νέους προορισμούς στην Ελλάδα.

Παραλίες, πόλεις, χωριά, νησιά…

Κρυμμένοι θησαυροί που περιμένουν να τους γνωρίσουμε!!!

Εξερευνώντας…

2810 253861
Ηράκλειο, Κρήτη
info@greecedestination.gr

Παραλίες στο Νομό Αχαΐας

Άγιος Βασίλειος

Η παραλία του Αγίου Βασιλείου βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Ρίο και είναι στρωμένη με ψιλό βότσαλο με υπέροχα γαλανά νερά. Η παραλία είναι οργανωμένη.

Άκολη

Η Άκολη βρίσκεται κοντά στο Αίγιο του νομού Αχαΐας και είναι πολυσύχναστη, με πάρα πολύ καλή οργάνωση στο μεγαλύτερο μέρος της. Είναι μια μεγάλης έκτασης, βοτσαλωτή παραλία με πεντακάθαρα νερά αλλά πολύ βαθιά νερά.

Ακράτα

Η παραλία της Ακράτας βρίσκεται στον ομώνυμο οικισμό και είναι μια μεγάλη, πολύ καλά οργανωμένη παραλία, με υπέροχα γαλανά νερά, στρωμένη με ψιλό χαλίκι.

Αλυκή

Η παραλία Αλυκή βρίσκεται πολύ κοντά στο Αίγιο. Πρόκειται για μια οργανωμένη παραλία με άμμο και βότσαλο που βρίσκεται δίπλα στον ομώνυμο υδροβιότοπο και είναι κάτοχος Γαλάζιας Σημαίας. Είναι αρκετά πολυσύχναστη και συνήθως απάνεμη.

Βαλιμιτίκα

Στην πραγματικότητα πρόκειται για δύο παραλίες, το ίδιο όμορφες, δίπλα στον ποταμό Σελινούντα, ο οποίος διασχίζει την ανατολική πλευρά του χωριού Βαλιμίτικα σε μια παράλληλη πορεία. Η δεύτερη προς το χωριό Νικολέικα είναι πιο μεγάλη και πιο πολυσύχναστη, με πολύ καλή οργάνωση.

Γιαννισκάρι

Η παραλία Γιαννισκάρι βρίσκεται κοντά στο ακρωτήρι του Αράξου είναι στρωμένη με άμμο και διαθέτει πεντακάθαρα νερά που βαθαίνουν σταδιακά. Είναι αρκετά πολυσύχναστη και διαθέτει καλή οργάνωση.

Διγελιώτικα

Η παραλία του ήσυχου ομώνυμου χωριού είναι μια πολύ μεγάλη παραλία, πολύ καλά οργανωμένη και συνεχόμενα βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία.

Εγκάλη

Η πεντακάθαρη παραλία της Εγκάλης υπέροχα νερά, είναι στρωμένη με ψιλό βότσαλο και έχει δέντρα που φτάνουν ως τη θάλασσα και αρκετά καλή οργάνωση.

Ελαιώνας

Η παραλία Ελαιώνας βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Διακοφτό και έχει άμμο με βότσαλα και πεντακάθαρα νερά. Η παραλία είναι άρτια οργανωμένη.

Καλόγρια

Η παραλία Καλόγρια είναι μια τεράστια παραλία με μήκος που αγγίζει τα εννέα χιλιόμετρα με ατελείωτη αμμουδιά, υπέροχα πεντακάθαρα νερά και άρτια οργάνωση.

Λαμπίρι

Η παραλία Λαμπίρι βρίσκεται σε ένα ανοιχτό κόλπο του Κορινθιακού και είναι πετρώδες με βότσαλο. Η παράκτια ζώνη της ακτής είναι φυσική και αποτελεί το παράλιο τμήμα ενός ανοιχτού κόλπου, μήκους 550 περίπου μέτρων και διαθέτει άρτια οργάνωση.

Πούντα

Η παραλία Πούντα βρίσκεται κοντά στο Διακοφτό και είναι ίσως η πιο γοητευτική και περισσότερο δημοφιλής της Αχαϊκής ακτογραμμής. Είναι αρκετά μεγάλη στρωμένη με ψιλό βότσαλο και το ένα τμήμα της είναι άρτια οργανωμένο ενώ το άλλο είναι ανοργάνωτο και αρκετά ήσυχο.

Ροδιά

Η μικρή βοτσαλωτή παραλία της Ροδιάς έχει πεντακάθαρα, ρηχά νερά και είναι ιδανική για όσους προτιμούν την ησυχία. Διαθέτει μια σχετική οργάνωση.

Σελιανίτικα

Η παραλία Σελιανίτικα στο Αίγιο έχει άμμο με ψιλό βότσαλο, πεντακάθαρα νερά και πολύ καλή οργάνωση.

Τέμενη

Η παραλία Τέμενη βρίσκεται κοντά στο Αίγιο, έχει άμμο και βότσαλο και ένα μεγάλο τμήμα της είναι καλά οργανωμένο. Όλη η περιοχή είναι καταπράσινη.

Ψαθόπυργος

Η παραλία Ψαθόπυργος βρίσκεται μπροστά από τον ομώνυμο οικισμό. Είναι μια μικρή παραλία με κρύα και βαθιά πεντακάθαρα νερά και πολύ καλή οργάνωση.

Διαμονή στο νομό Αχαΐας: Βρες το ιδανικό κατάλυμα για αξέχαστες διακοπές!

Booking.com
Translate »
error: Content is protected !!
You don't have permission to register