Ανακαλύπτουμε και γνωρίζουμε νέους προορισμούς στην Ελλάδα.

Παραλίες, πόλεις, χωριά, νησιά…

Κρυμμένοι θησαυροί που περιμένουν να τους γνωρίσουμε!!!

Εξερευνώντας…

2810 253861
Ηράκλειο, Κρήτη
info@greecedestination.gr

Παραλίες στον Πόρο

Αλυκή

Η Αλυκή είναι μια πολύ όμορφη οργανωμένη παραλία με αμμουδιά μέσα και έξω, που καταλήγει σε μια μικρή λιμνοθάλασσα. Έχει αβαθή νερά, τα οποία έχουν μπροστά τους το νησάκι Μπούρτζι με το κάστρο του Εϊντεκ, στο οποίο μπορεί να φτάσει κάποιος κολυμπώντας και βρίσκεται στην είσοδο του διαύλου του Πόρου. Είναι οργανωμένη, διαθέτει ομπρέλες με ξαπλώστρες, κανό και θαλάσσια ποδήλατα, με το νησάκι Μπούρτζι να παίζει το ρόλο του φυσικού λιμενοβραχίονα. Η Αλυκή βρίσκεται απέναντι από τον Πόρο, δίπλα στο περίφημο Λεμονοδάσος.

Ασκέλι

Η πιο μεγάλη και δημοφιλής παραλία του νησιού. Είναι πλήρως οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντους, αποδυτήρια, WC, γήπεδο beach volley, σχολή θαλάσσιου σκι, εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ, ταβέρνες και καφέ. Βρίσκεται κοντά στην πόλη, είναι αμμουδερή και διαθέτει ευκαλύπτους που προσφέρουν φυσική σκιά.

Βαγιωνιά

Γραφικός όρμος με γαλαζοπράσινα νερά, άμμο και βότσαλο. Η παραλία είναι ήσυχη και οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες και café snack bar. Πάρε μαζί τη μάσκα σου, καθώς στο βυθό της Βαγιωνιάς κρύβεται μια αρχαία βυθισμένη πολιτεία! Λιμανάκι της Αγάπης: Τα πανύψηλα πεύκα, τα καταγάλανα νερά και η χρυσή αμμουδιά συνθέτουν ένα σκηνικό μοναδικής ομορφιάς, ιδανικό για ρομαντικές στιγμές. Η παραλία είναι οργανωμένη και διαθέτει καντίνα.

Γερολιμένας

Απόμερη παραλία με βότσαλο, όπου θα πρέπει να περπατήσετε ένα μονοπάτι για να φτάσετε. Απέναντι βρίσκεται η βραχονησίδα Πέτρα.

Καλυψώ

Πανέμορφη παραλία με άμμο, καταγάλανα νερά και πεύκα που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα. Είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Κανάλι

Η πιο κοντινή παραλία στην πόλη του Πόρου, εύκολα προσβάσιμη και με τα πόδια. Είναι αμμουδερή, οργανωμένη και διαθέτει beach bar και ταβέρνες.

Μοναστήρι

Μικρή, ήσυχη οργανωμένη παραλία με βότσαλο και κρυστάλλινα νερά.

Μικρό και Μεγάλο Νεώριο

Πρόκειται για δύο όμορφες παραλίες, το Μικρό και το Μεγάλο Νεώριο. Έχουν άμμο και πεύκα που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα και είναι οργανωμένες με ομπρέλες, ξαπλώστρες και καντίνα.

Ρωσικός Ναύσταθμος

Γοητευτικός όρμος με άμμο, πεντακάθαρα νερά και μία καντίνα. Εδώ βρίσκονται τα ερειπωμένα κτίρια του παλιού ρωσικού ναυστάθμου, που έχει χαρακτηριστεί ως ιστορικό και διατηρητέο μνημείο.

Ψιλή Άμμος

Όμορφη μεγάλη αμμουδιά την οποία θα συναντήσουμε στο δρόμο από Τσελεβίνια προς Μπασιαίικα.

Πηγή: Δήμος Πόρου

Διαμονή στον Πόρο: Βρες το ιδανικό κατάλυμα για αξέχαστες διακοπές!

Booking.com
error: Content is protected !!
You don't have permission to register