Ανακαλύπτουμε και γνωρίζουμε νέους προορισμούς στην Ελλάδα.

Παραλίες, πόλεις, χωριά, νησιά…

Κρυμμένοι θησαυροί που περιμένουν να τους γνωρίσουμε!!!

Εξερευνώντας…

2810 253861
Ηράκλειο, Κρήτη
info@greecedestination.gr

Παραλίες στη Σέριφο

Η Σέριφος εκτός των άλλων είναι γνωστή και για τις εκπληκτικές παραλίες της με τα κρυστάλλινα νερά τους. Με άμμο ή βότσαλα, απομονωμένες ή οργανωμένες, οι επισκέπτες τους εντυπωσιάζονται και έλκονται από τη γοητεία, την αυθεντική ομορφιά, και την καθαριότητά τους. Για αυτούς τους λόγους και άλλους πολλούς, χιλιάδες τουρίστες έρχονται και απολαμβάνουν κάθε χρόνο τη Σέριφο και τις καταγάλανες παραλίες της. Εκτός από τον εκπληκτικό βυθό τους, οι παραλίες της βρίσκονται μέσα σε ένα εντυπωσιακό Κυκλαδίτικο τοπίο.

Αβεσσαλός

Διασχίζοντας τη βορειοδυτική πλευρά του νησιού θα φτάσετε στην κρυστάλλινη βοτσαλωτή ακτή ακολουθώντας ένα χωματόδρομο που διασταυρώνεται με τον κεντρικό δρόμο Μεγάλο Λιβάδι – Χώρα. Η μεγάλη αμμώδης παραλία με τα ρηχά νερά βρίσκεται μπροστά από τα σπίτια του ομώνυμου μικρού οικισμού. Μια μάσκα θαλάσσης είναι χρήσιμη καθώς αναμφισβήτητα θα συναντήσετε πολλά ψάρια στον πλούσιο βραχώδη βυθό της περιοχής μιας και θεωρείται ο καλύτερος ψαρότοπος του νησιού.

Άγιος Ιωάννης

Μετά τη βραβευμένη παραλία της Ψιλής Άμμου στο ανατολικό τμήμα του νησιού στο δρόμο για τον Κένταρχο / Καλλίτσο θα συναντήσετε την παραλία του Αϊ Γιάννη. Μια ακόμα όμορφη αμμώδης παραλία με μικρά βότσαλα που αξίζει να την επισκεφτείτε. Μεγάλη παραλία με σκίαση από τα αλμυρίκια και ένα όμορφο Κυκλαδίτικο ξωκλήσι. Το όνομα της το πήρε από της απαράμιλλης ομορφιάς εκκλησία του Αγίου Ιωάννη που θα τη συναντήσετε κατεβαίνοντας τα χτιστά σκαλιά πριν φτάσετε στην παραλία.

Άγιος Σώστης

Μια από τις ωραιότερες φυσικές αμμουδερές παραλίες, όχι μόνο της Σερίφου αλλά και όλων των Κυκλάδων. Παραλία με εύκολη πρόσβαση μόνο 2,5 χιλιόμετρα ανατολικά από το Λιβάδι ακολουθώντας τη διαδρομή προς Ψιλή Άμμο ώσπου να συναντήσετε ταμπέλα προς Άγιο Σώστη. Ο ήχος από τα τζιτζίκια, τα αλμυρίκια και το εκκλησάκι στο βάθος κρατάνε κρυμμένα τα μυστικά της γοητείας της. Το κολύμπι στην πεντακάθαρη θάλασσα είναι σκέτη απόλαυση με θέα το πανέμορφο εξωκλήσι. Εάν βρεθείτε στο νησί αρχές Σεπτεμβρίου αξίζει την επίσκεψη σας το υπέροχο πανηγύρι του Άγιου Σώστη.

Αλευράκια

Μια από τις ωραίες παραλίες του νότιου τμήματος του νησιού, έχει όμορφα νερά, λευκά βράχια, αρκετή άμμο και βρίσκεται κοντά στο Φάρο της Σερίφου, στο ακρωτήρι Σπαθί. Μπορείτε να την προσεγγίσετε πιο εύκολα μέσω θαλάσσης. Για τους ποιο τολμηρούς μπορείτε να φτάσετε εκεί με δύο τρόπους. Ακολουθήστε το ομαλό μονοπάτι που ξεκινάει από τον οικισμό του Ράμμου και περίπου μια ώρα αργότερα θα βρεθείτε στην όμορφη παραλία. Για να βρεθείτε στο μονοπάτι ακολουθείστε για περίπου 1,2 χιλιόμετρα το χωματόδρομο που ξεκινά από τον οικισμό με νότια κατεύθυνση προς τον όρμο του Σταματά και το Φάρο. Εκεί στα αριστερά σας θα συναντήσετε το μονοπάτι. Ο δεύτερος τρόπος είναι να οδηγήσετε για περίπου 1,2 χιλιόμετρα προς το ιχθυοτροφείο της παραλίας του Σταμάτα και από εκεί να ακολουθήσετε το μονοπάτι που θα σας οδηγήσει στην παραλία.

Άσπρος Κάβος

Δεν πρόκειται για ακτή αλλά για ένα ησυχαστήριο λίγων που αποτελείται από μεγάλες πέτρινες πλάκες. Άγριο τοπίο που δεν το προτείνουμε σε οικογένειες καθώς για να βρεθείς στην θάλασσα πρέπει να σκαρφαλώσεις μέσα από τα βράχια. Όταν οι νοτιάδες είναι μεγάλοι δεν είναι καλή ιδέα να βρεθείτε εκεί. Αν θέλετε να προσεγγίσετε τον Άσπρο Κάβο θα πρέπει να πάρετε το δρόμο προς τον Κουταλά και λίγο πριν να δοκιμάσετε το μονοπάτι που οδηγεί σε αυτό το πραγματικά μοναδικό τοπίο.

Αυλόμωνας

Μοναδική, κοσμοπολίτικη παραλία με κρυστάλλινα νερά και άμμο. Αποτελεί τη φυσική συνέχεια του Λιβαδιού. Μια από τις λίγες οργανωμένες παραλίες του νησιού με ομπρέλες, ξαπλώστρες, καφετέριες και εστιατόρια. Διαθέτει εύκολη πρόσβαση και είναι ιδανική για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Η σκιά που παρέχουν τα αλμυρίκια, τα ρηχά και κρυστάλλινα νερά την μετατρέπουν ιδανική για οποιοδήποτε.

Αχλάδι

Στην παραλία Αχλάδι θα φτάσετε μόνο μέσω θαλάσσης. Βρίσκεται δυτικά της παραλίας Μαλλιάδικο. Είναι μικρή, απάνεμη και διαθέτει βότσαλο και ησυχία, ιδανική για αυτούς που την αναζητούν. Στα αριστερά της βρίσκονται δύο τρία αλμυρίκια που δίνουν απλόχερα τη σκιά τους.

Βαγιά

Η πρώτη παραλία που θα αντικρίσετε φτάνοντας στον κόλπο του Κουταλά είναι η Βαγιά. Καταγάλανα νερά με υπέροχο πλούτο βυθού και χοντρή άμμος. Υπάρχει χωματόδρομος που καταλήγει κοντά στην ακτή αλλά δυστυχώς τα αλμυρίκια δεν κάνουν την εμφάνιση τους εδώ.

Βαθιά Λαγκάδα

Περίπου 5 ναυτικά μίλια από το λιμάνι του νησιού και κοντά στην παραλία του Κένταρχου, βρίσκεται η παραλία Βαθιά Λαγκάδια. Εδώ μπορείτε να φτάσετε μόνο μέσω θαλάσσης. Η παραλία είναι μικρή και διαθέτει βότσαλο.

Βατούδι

Άλλη μια παραλία που μπορείτε να φτάσετε μόνο μέσω θαλάσσης. Η παραλία Βατούδι βρίσκεται δυτικά του όρμου του Λιβαδιού. Σας την προτείνουμε σα μια από τις τελευταίες σας επιλογές, μιας και τα απόνερα των πλοίων είναι έντονα.

Βρακοζώστης

Στο ανατολικό τμήμα του νησιού ανάμεσα στις παραλίες Αγίου Γιάννη και Κένταρχου βρίσκεται μια όμορφη βοτσαλωτή παραλία που οι ντόπιοι την αποκαλούν Βρακοζώστη. Δεν υπάρχει δρόμος ή μονοπάτι για να φτάσετε εδώ. Μέσω θαλάσσης είναι η μοναδική επιλογή.

Βρουλιά

Στην παραλία αυτή θα φτάσετε μέσω θαλάσσης μόλις μισό ναυτικό μίλι από το λιμάνι. Όταν ο καιρός το επιτρέπει είναι μία πανέμορφη παραλία. Τις περισσότερες φορές όμως τα απόνερα των πλοίων της γραμμής δε δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για να την απολαύσετε.

Γάνεμα

Παραλία που καλύπτει όλα τα γούστα και όλα τα καιρικά φαινόμενα. Είναι χωρισμένη στα δύο, η μισή της ακτή είναι αμμώδης και η υπόλοιπη έχει χοντρό γυαλιστερό βότσαλο. Εάν ο αέρας έχει κέφια προτιμήστε την πλευρά με τα βότσαλα. Έχει καταπληκτικό βυθό και καταγάλανα δροσερά νερά, υπάρχει και ένα παραθαλάσσιο ταβερνάκι που μπορείτε να δοκιμάσετε τις τοπικές λιχουδιές. Σας προτείνουμε να σταθμεύσετε το όχημα σας στην ανατολική πλευρά της και να κατέβετε με τα πόδια στην παραλία. Σίγουρα είναι από τις παραλίες που πρέπει να επισκεφτείτε.

Γιαλούδι

Στο βορειοδυτικό άκρο του νησιού δυτικά της Συκαμιάς βρίσκεται η βοτσαλωτή χωρίς σκιά, ακτή Γιαλούδι. Από την παραλία της Συκαμιάς ξεκινά ανηφορικό μονοπάτι που μετά από περίπου 20 λεπτά σε οδηγεί στην μικρή αλλά πανέμορφη, με πράσινα νερά παραλία Γιαλούδι. Ιδανική για εκείνους που αναζητούν την ησυχία, την ομορφιά του τοπίου και την ανακάλυψη.

Δυο Γιαλούδια

Στις δύο αυτές μικρές βοτσαλωτές παραλίες μπορείτε να φτάσετε μέσω θαλάσσης. Δυτικά από την παραλία Μαλλιάδικο στο νότιο τμήμα του νησιού, 6.3 ναυτικά μίλια από το λιμάνι υπάρχουν οι απάνεμες μικρές παραλίες, Δυο Γιαλούδια.

Ελληνικά

Προστατευόμενη από όλες τις καιρικές συνθήκες λόγω της γεωγραφικής της θέσης, η παραλία Ελληνικά προσφέρει στον επισκέπτη γαλήνια πεντακάθαρα νερά πανέμορφο βραχώδη βυθό και βοτσαλωτή ακτή. Η πρόσβαση γίνεται μόνο μέσω θαλάσσης.

Καλό Αμπέλι

Η απομονωμένη παραλία Καλό Αμπέλι παρά την όχι ιδανική πρόσβαση (μέσω βατού μονοπατιού περίπου 20 λεπτά περπάτημα) θα σας ενθουσιάσει. Η ηρεμία, τα κρυστάλλινα νερά, η υπέροχη αμμουδιά με τα μεγάλα βράχια και η θέα που προσφέρει αποτελούν τα πλεονεκτήματά της. Εάν είστε λάτρης της πεζοπορίας, με το μεταφορικό σας μέσο θα πάτε δυτικά από το Λιβάδι θα περάσετε τον οικισμό του Ραμμού και θα κατευθυνθείτε προς τις παραλίες Βαγιά και Κουταλάς. Ένα περίπου χιλιόμετρο μετά τον οικισμό θα αφήσετε το μεταφορικό σας μέρος και θα ακολουθήσετε το μονοπάτι και τα σκαλάκια που οδηγούν στην παραλία. Στη διαδρομή θα έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε το εκκλησάκι του Σωτήρος. Εάν δεν έχετε κουράγιο για το δρόμο της επιστροφής ο καλύτερος τρόπος για να προσεγγίσετε την παραλία είναι με σκάφος.

Καλόγερος

Ακριβώς δίπλα στην παραλία Μαλλιάδικο, βρίσκεται η παραλία που αναζητούν οι λάτρεις τις απομόνωσης. Από το δυτικό τμήμα της παραλίας Μαλλιάδικο θα ακολουθήσετε το μονοπάτι και αφού κατέβετε μερικά βράχια θα φτάσετε σε μια μικρούλα βοτσαλωτή, χωρίς δέντρα και φυτά, παραλία. Χαλαρώστε και γίνετε ένα με τη φύση και το πανέμορφο τοπίο.

Καραβάς

Παραλία για λίγους, για αυτούς που πραγματικά αναζητούν την ηρεμία και τη γαλήνη. Η πρόσβαση γίνεται είτε μέσω θαλάσσης είτε μέσω του μονοπατιού Αγία Θέκλα – Παραλία Καραβάς – Συκαμιά. Εάν ξεκινήσετε από το εκκλησάκι της Αγίας Θέκλας θα χρειαστεί να περπατήσετε περίπου 70 λεπτά. Εάν η αφετηρία σας είναι ο οικισμός της Συκαμιάς με κατεύθυνση προς τα δεξιά θα χρειαστεί περίπου 90 λεπτά περπάτημα. Μη διστάσετε να το κάνετε γιατί αυτή η μεγάλη βοτσαλωτή ακτή διαθέτει έναν υπέροχο βραχώδη βυθό ιδανικό για πολλές βουτιές και καταδύσεις.

Καράβι

Όμορφη αμμώδης παραλία που μπορείτε να την προσεγγίσετε περπατώντας είτε από τα Λιβαδάκια (περίπου 10 λεπτά) είτε από το χωριό του Ράμμου. Το όνομα της το οφείλει στα ναυάγια τα οποία λένε πως βρίσκονται στο βυθό της. Με θέα το νησί της Σίφνου μπορείτε να απολαύσετε ένα υπέροχο μπάνιο.

Καραμουσάς

Μικρή, απάνεμη παραλία με βότσαλο μόλις 2,5 ναυτικά μίλια από το λιμάνι υπάρχει η παραλία Καραμουσάς. Δε διαθέτει φυσική σκιά.

Κένταρχος

Κάτω από τον οικισμό Καλλίτσος ή Κένταρχος βρίσκετε ακόμα μια υπέροχη παραλία της Σερίφου που δύσκολα θα την προσπελάσετε από το μονοπάτι που υπάρχει. Η βέλτιστη επιλογή είναι να πάτε μέσω θαλάσσης με χρήση σκάφους. Το τοπίο είναι άγριο και προστατευμένο από τους ανέμους. Δεν είναι πολύ μεγάλη παραλία, έχει άμμο και βότσαλο. Σίγουρα όμως η ηρεμία τα καθαρά νερά και η άφθονη σκιά θα σας αποζημιώσουν.

Κολυμπήθρα

Παραλία που η πρόσβαση γίνεται μόνο μέσω θαλάσσης, η Κολυμπήθρα, βρίσκεται δίπλα στον Άγιο Σώστη και στη Λια. Είναι μικρή με βότσαλο και δε διαθέτει δεντράκια για σκιά.

Κούντουρο

Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε στην παραλία Κούντουρο είναι με σκάφος. Ιδιαίτερη παραλία δεδομένου ότι ένα κοντέινερ βρίσκετε πάνω στη βοτσαλωτή της ακτή.

Κουταλάς

Στη νοτιοδυτική πλευρά της Σερίφου, 10 χιλιόμετρα περίπου από το λιμάνι του νησιού, με κατεύθυνση προς το Μέγα Λιβάδι, θα συναντήσετε την παραλία Κουταλάς. Μια μεγάλη παραλία με εύκολη πρόσβαση και αρκετό χώρο στάθμευσης. Η όμορφη Αιγαιοπελαγίτικη παραλία βρίσκεται στον ομώνυμο οικισμό που έχει ένα όμορφο ταβερνάκι και σε ταξιδεύει στην εποχή των μεταλλείων. Τα όμορφα αλμυρίκια χαρίζουν τη σκιά τους σε όλο το μήκος της παραλίας ενώ προς τα δεξιά της υπάρχει περισσότερη άμμος από τη βότσαλο.

Λια

Θα τη λατρέψετε όπως τη λατρεύουν και οι γυμνιστές. Παραδεισένια παραλία με διάφανα νερά αρκετά βότσαλα με λιγοστή χοντρή άμμο. Από το Λιβάδι θα κατευθυνθείτε ανατολικά προς την παραλία Ψιλή Άμμο και μόλις θα αντικρίσετε την ταμπέλα για τον Άγιο Σώστη, θα στρίψετε δεξιά και κατευθείαν πάλι δεξιά όπου μετά από λίγα μέτρα θα εγκαταλείψετε το μεταφορικό σας μέσο για να διασχίσετε 10 λεπτά με τα πόδια μέχρι να φτάσετε σε αυτόν τον υπέροχο άγριο κόλπο της Λιας.

Λιβαδάκια

Η παραλία Λιβαδάκια είναι η παραλία με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από το σύνολο των παραλιών του νησιού. Βρίσκεται στον ομώνυμο οικισμό, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το λιμάνι της Σερίφου, το Λιβάδι. Τα σκαλάκια που βρίσκονται αριστερά της παραλίας θα σας οδηγήσουν στο Λιβάδι. Απάνεμη παραλία με χρυσή άμμο και αρκετή σκίαση από τα άφθονα αλμυρίκια που διαθέτει. Οι φίλοι της κατασκήνωσης θα βρουν ένα καλά εξοπλισμένο κάμπινγκ σε ένα τμήμα της παραλίας.

Μαλλιάδικο

Διασχίζοντας δυτικά το νησί με κατεύθυνση προς το Μέγα Λιβάδι, από ψηλά θα αντικρίσετε άλλη μια υπέροχη Κυκλαδίτικη αμμουδιά. Κλειστός, ιδιαίτερης ομορφιάς, κόλπος μακριά από το θόρυβο και την πολυκοσμία αλλά και μακριά από τους ανέμους του νησιού. Θα απολαύσετε τη σκιά από τα μεγάλα αλμυρίκια και θα χαρείτε το συνδυασμό χοντρής άμμου με βότσαλο. Προσφέρει τέλεια απομόνωση γι’ αυτό και οι ελεύθεροι κατασκηνωτές αγαπάνε την συγκεκριμένη παραλία. Έχοντας περάσει την παραλία Κουταλά (περίπου 2 χλμ) θα στρίψετε αριστερά στο χωματόδρομο που οδηγεί στην παραλία. Σας προτείνουμε, μετά από 500 μέτρα περίπου, να παρκάρετε το μεταφορικό σας μέσο και να περπατήσετε για περίπου 250 μέτρα μέχρι την παραλία. Για τους λάτρεις της περιπέτειας και της απομόνωσης μπορείτε να διασχίσετε το μονοπάτι δυτικά που οδηγεί στην παραλία Καλόγερος.

Μέγα Λιβάδι

Στο μικρό παραθαλάσσιο οικισμό που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των ανθρώπων που εργάζονταν στα μεταλλεία υπάρχει μια από τις ομορφότερες και πλέον ιδιαίτερες παραλίες της Σερίφου. Το κολύμπι στην πεντακάθαρη «Μαύρη Παραλία» όπως την ονομάζουνε οι ντόπιοι είναι σκέτη απόλαυση με θέα τα βαγονέτα, τη σκάλα φόρτωσης και τα χαλάσματα των μεταλλείων του νησιού. Τα νερά είναι ρηχά και ο κόλπος είναι απάνεμος, υπάρχει φυσική σκίαση από τα δεντράκια και οι ταβερνούλες που υπάρχουν είναι μια καλή επιλογή για το μεσημεριανό σας γεύμα. Το μεταφορικό σας μέσο φτάνει έως την ακτή και αποτελεί αγαπημένη παραλία για όλους ακόμα και τους μικρούς μας φίλους. Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε και στην περιοχή. Μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις των παλιών μεταλλείων, στο παλιό εγκαταλειμμένο Διοικητήριο που φιλοξενούνταν σε ένα μοναδικής ομορφιάς νεοκλασικό κτήριο αλλά και στο Ηρώο, το μνημείο των μεταλλωρύχων που έχασαν τη ζωή τους το 1961 διεκδικώντας το οκτάωρο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Νοτινό

Η βοτσαλωτή απομονωμένη παραλία Νοτινό έχει πρόσβαση μόνο από τη θάλασσα μιας και το μονοπάτι που υπήρχε δεν είναι πλέον προσβάσιμο. Βρίσκεται βόρεια του Αβεσσαλού και όταν ο καιρός είναι ιδανικός αποτελεί καταπληκτική επιλογή.

Πασπαριό

Βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού, κοντά στον κόλπο του Πλατύ Γιαλού. Ο βασικός εχθρός της μικρής αυτής παραλίας είναι ο βοριάς αλλά οι άλλοι άνεμοι την αγαπάνε. Είναι μικρή και αμμώδης με πρόσβαση από τη θάλασσα.

Πλατύς Γιαλός – Μεσιανό – Βορεινό

Στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού βρίσκονται τρείς μικροί κολπίσκοι με αστραφτερά νερά που επικοινωνεί ο ένας με τον άλλο. Ο Πλατύς Γιαλός είναι γραφικός κολπίσκος με άμμο και βότσαλα ο οποίος διαθέτει αρκετή σκιά από τα δεντράκια. Ακριβώς δίπλα, υπάρχει ο μεσαίος και μικρότερος κόλπος από τις τρεις με το όνομα Μεσιανό. Στην άκρη, με βορεινή κατεύθυνση, είναι ο Βορεινός ο οποίος δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους άλλους δυο εκτός από τη φυσική τους σκίαση. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί στα τελευταία 2 χλμ πριν φτάσετε σε αυτούς του υπέροχους Κυκλαδίτικους κόλπους διότι υπάρχει άσχημος τσιμεντένιος δρόμος με το τελευταίο του κομμάτι χωμάτινο με μεγάλη κλίση.

Σκάλα

Πανέμορφη και έρημη απάνεμη παραλία. Για να την προσεγγίσεις, ακολουθείς το μονοπάτι το οποίο αρχίζει από την παραλία της Συκαμιάς. Η απόσταση είναι περίπου 1.1 χλμ και το μονοπάτι στο ξεκίνημα του είναι λίγο απότομο. Ακριβώς από πάνω από την παραλία υπάρχει το ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου.

Συκαμιά

Ακριβώς κάτω από τον οικισμό της Συκαμιάς, στη βόρεια πλευρά της Σερίφου, βρίσκεται μια όμορφη μεγάλη αμμουδιά με καταπληκτικό βυθό και φυσική σκίαση. Εάν ο καιρός είναι καλός, θα έχετε μια υπέροχη μέρα και θα μπορέσετε να μαγευτείτε από το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και να περιπλανηθείτε στα γαλαζοπράσινα νερά της. Δυστυχώς, η παραλία βασανίζεται από δυνατούς βοριάδες. Για τους τολμηρούς και τους λάτρεις της φύσης υπάρχει μονοπάτι από τον οικισμό Γαλανή που καταλήγει στην παραλία. Επίσης στο δεξί τμήμα της παραλίας, υπάρχει βατό μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία της Σκάλας η οποία αποτελεί ιδανικό μέρος για ν’ απολαύσει κανείς το ηλιοβασίλεμα.

Φορολογούμενος

O Φορολογούμενος είναι μικρή παραλία με βότσαλο που θα φτάσετε μέσω θαλάσσης. Βρίσκεται κοντά στον Κένταρχο, 4 ναυτικά μίλια από το λιμάνι και δε διαθέτει φυσική σκιά.

Ψιλή Άμμος

Χαρακτηρισμένη από το Sunday Times το 2003 ως «η καλύτερη παραλία της Ευρώπης», η Ψιλή Άμμος θεωρείται, και μάλλον δικαίως είναι, η δημοφιλέστερη παραλία της Σερίφου. Κρυστάλλινα, ρηχά και ζεστά νερά και άμμος σα χρυσόσκονη, αποτελεί ιδανική επιλογή για ζευγάρια αλλά και για οικογένειες. Βρίσκεται 3.5 χλμ ανατολικά από το λιμάνι με εύκολη πρόσβαση καθώς ο περιφερειακός δρόμος περνάει δίπλα από την παραλία. Θα σας προτείναμε να μην επισκεφτείτε την παραλία αν οι άνεμοι είναι αγριεμένοι.

Διαμονή στη Σέριφο: Βρες το ιδανικό κατάλυμα για αξέχαστες διακοπές!

Booking.com
Translate »
error: Content is protected !!
You don't have permission to register