Ανακαλύπτουμε και γνωρίζουμε νέους προορισμούς στην Ελλάδα.

Παραλίες, πόλεις, χωριά, νησιά…

Κρυμμένοι θησαυροί που περιμένουν να τους γνωρίσουμε!!!

Εξερευνώντας…

2810 253861
Ηράκλειο, Κρήτη
info@greecedestination.gr

Παραλίες στην Κέα

Με τα χιλιόμετρα της ακτογραμμής της, η Κέα προσφέρει ακόμη και στον πιο απαιτητικό επισκέπτη ειδυλλιακές παραλίες με εντυπωσιακά κρυστάλλινα νερά: άλλες οργανωμένες, άλλες με άγρια ομορφιά, άλλες στην καρδιά της καλοκαιρινής δράσης, άλλες απομονωμένες, άλλες προσιτές από στεριά και θάλασσα και άλλες κρυμμένες που προκαλούν τον επισκέπτη να τις εξερευνήσει.

Βουρκάρι

Στον οικισμό Βουρκάρι, στη δεξιά πλευρά του, βρίσκεται η ομώνυμη αμμουδερή παραλία καθώς επίσης και κάποιοι μικροί όρμοι με βράχια και πεντακάθαρα νερά. Στον οικισμό θα βρείτε όλα τα απαραίτητα καθώς και καταλύματα για διαμονή.

Γιαλισκάρι

Η παραλία Γιαλισκάρι είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες στην Κέα. Είναι ένας μικρός κόλπος με χρυσή αμμουδιά και ένα μικρό αλσύλλιο με πανύψηλα αλμυρίκια και ευκάλυπτους. Είναι ένα μαγευτικό τοπίο που συναρπάζει τον επισκέπτη.

Καμπί

Πρόκειται για έναν ήσυχο κολπίσκο με αμμουδιά, αρμυρίκια και βελανιδιές που φτάνουν ως την παραλία. Στην παραλία Καμπί μπορείτε να απολαύσετε ένα εξαιρετικό ηλιοβασίλεμα.

Κορρησία

Στο φυσικό κόλπο της Κορησσίας δίπλα στο λιμάνι που βρίσκεται και ο ομώνυμος οικισμός που ονομάζεται και Λιβάδι, υπάρχει μια τεράστια παραλία. Η παραλία είναι αμμώδης με καθαρή θάλασσα και ήρεμα νερά, χάρη στον κλειστό κόλπο. Εκτείνεται από το τέλος της τσιμεντένιας προβλήτας του λιμανιού μέχρι το βράχο που βρίσκεται η εκκλησία του Αγίου Νικολάου που δεσπόζει στη δεξιά της πλευρά.

Κούνδουρος

Η παραλία Κούνδουρος βρίσκεται στον ομώνυμο οικισμό που είναι ένας σχετικά πρόσφατα αναπτυγμένος οικισμός στην Κέα. Πρόκειται για μια παραλία πλήρως οργανωμένη και βραβευμένη με τη Γαλάζια Σημαία. Στην περιοχή υπάρχουν αρκετοί υπήνεμοι κολπίσκοι με άμμο, αρμυρίκια και βράχια. Λόγω του νότιου προσανατολισμού της είναι προστατευμένη από τον καιρό.

Μπουρή ή Κουνδουράκι

Μια μικρή, αλλά πολύ καλά οργανωμένη παραλία με άμμο και ψιλό βοτσαλάκι και τιρκουάζ νερά.

Ορκός

Η παραλία Ορκός είναι ένας ανοιχτός όρμος που περιβάλλεται από ένα τραχύ και άγονο τοπίο εξαιρετικής ομορφιάς. Στον όρμο υπάρχουν σήμερα διάσπαρτες παραθεριστικές κατοικίες. Η παραλία έχει αμμουδιά και μερικά αρμυρίκια για φυσική σκιά.

Οτζιάς

Η παραλία του Οτζιά  στον ομώνυμο οικισμό, είναι η μεγαλύτερη του νησιού, με μήκος περίπου 700 μέτρα, δημιουργώντας ένα τέλειο κύκλο. Έχει αμμουδιά και πυκνά αρμυρίκια για φυσική σκιά και αρκετά καλή οργάνωση. Τα νερά είναι καθαρά και ζεστά και βαθαίνουν ομαλά.

Ποίσσες

Η παραλία Ποίσσες βρίσκεται στον ομώνυμο οικισμό στην άκρη μιας κατάφυτης κοιλάδας με ελαιώνες και περιβόλια που καταλήγει σε μια μεγάλη αμμουδιά με αλμυρίκια.

Σπαθί

Η παραλία Σπαθί βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού, έχει μεγάλη έκταση και είναι αμμώδης.

Διαμονή στην Κέα: Βρες το ιδανικό κατάλυμα για αξέχαστες διακοπές!

Booking.com
Translate »
error: Content is protected !!
You don't have permission to register